LuKiArt vzw - Kunst op maat van het zieke kind
Dynamisch veld toevoegen

Je kan gebruik maken van de onderstaande dynamische velden. Voeg deze toe aan de tekst en ze worden automatisch ingevuld wanneer de email wordt verstuurd naar een vrijwilliger. De naam van een dynamisch veld staat altijd tussen vier accolades. Technische informatie over de template taal.

Naam van dynamisch veld Voorbeeldwaarde

WAT DOEN WE MET ONS PROJECT - Kunst op maat van het zieke kind ? 


Een glimlach toveren op het gezicht van een ziek kind, dàt is waarom we Kunst-ateliers aanbieden - in het bijzonder voor chronisch zieke, langdurig zieke, zwaar zieke of terminaal zieke kinderen (voor deze kwetsbare groep werken we samen met Studio Nona
). De ateliers worden zowel individueel bij het kind thuis als in groep georganiseerd (ziekenhuis(school), revalidatiecentrum, respijthuis, ....).


Sinds de coronacrisis bieden we onze ateliers ook online aan en verrassen we zieke kinderen met onze LuKiArt-Kunst-in-een-box - boordevol materialen en ideeën om zelf mee aan de slag te gaan! 


We organiseren ook ateliers voor kinderen wiens gezin zwaar getroffen is door een ernstig ziek gezinslid (broer, zus, mama, papa,...). I


In alles wat we doen, vertrekken we vanuit de persoonlijke context en diepste eigenheid van het kind, met zijn/haar eigen dromen, gevoelens enz.


Actieve kunstcreatie is veel meer dan een spel: het werkt therapeutisch…voor het kind zelf én de ruimere omgeving. We stimuleren het kind dan ook om de liefdevolle mensen dichtbij het kind erbij te betrekken. Elk kunstwerk is bovendien een blijvende herinnering aan een emotioneel hoogtepunt, wat positieve gevoelens opwekt wanneer het even wat minder gaat.


Meer info en getuigenissen van kinderen, ouders, partner-organisaties vind je via onze site 
www.kunstopmaatvanhetziekekind.be
 


Benieuwd naar het persoonlijke verhaal achter ons project, ga dan naar re-story (met dank aan Mischa Verheijden en Elke Leyman) , Sabine Pauwaert 

WIL JE ZELF HELPEN ? - HOE KUN JE HELPEN ?


  1. Breng ons in contact met de zieke kinderen (en hun ouders). Ken je een zwaar ziek kind persoonlijk of een gezin met kinderen dat getroffen wordt door zware ziekte (van ouder, broer of zus), breng ons dan in contact: dit kan eenvoudig door een email te sturen naar 
    info@lukiart.be
    Je kunt ons helpen door samen met ons de interesses van het kind in kaart te brengen zodat wij als verrassing een atelier volledig op maat kunnen aanbieden.
  2. Kom vrijwilligen bij ons, we zoeken naar vrijwilligers die ons kunnen helpen achter de schermen, met digitale marketing (Instagram, Wordpress, Facebook, YouTube,...), meer details over die vacatures GiveADay-LuKiArtvzw
  3. Steun ons financieel door een donatie , onze bankgegevens vind je via ContactInfoLuKiArt , of gebruik de knop NuDoneren (hier bovenaan de pagina)
  4. Denk aan ons als kunstig geschenk, via GoodGift-LuKiArtvzw 
  5. Schenk ons nieuw, herbruikbaar materiaal, wat we zoeken vind je via WatZoekenWij , een heel concrete oproep naar materiaal vind je bij onze acties !

of steek de handen uit de mouwen en zet een actie op poten voor ons, wij zijn alvast reuzebenieuwd en danken jullie in naam van alle kinderen !

Dynamisch veld toevoegen

Je kan gebruik maken van de onderstaande dynamische velden. Voeg deze toe aan de tekst en ze worden automatisch ingevuld wanneer de email wordt verstuurd naar een vrijwilliger. De naam van een dynamisch veld staat altijd tussen vier accolades. Technische informatie over de template taal.

Naam van dynamisch veld Voorbeeldwaarde
Steun deze organisatie
Title